GymBeam Glukozamín sulfát 500 g bez príchute
Popis
Glukosamín sulfát je kĺbová výživa vo forme dobre rozpustného prášku, ktorý sa ľahko užíva
Glukosamín sulfát patrí medzi produkty z populárnej kategórie kĺbovej výživy a zaručuje vysokú kvalitu výsledného doplnku. Táto látka sa prirodzene vyskytuje aj v našom tele. Hodí sa napríklad pre aktívnych či rekreačných športovcov, ktorí sú stále v pohybe. V doplnku nájdete glukosamín vo forme glukosamín sulfátu, čo je u kĺbových výživ jeho najpoužívanejšia forma. S obľubou sa v komplexných zmesiach kombinuje aj s ďalšími látkami.
Glukosamín sulfát a jeho výhody
- patrí do kategórie kĺbovej výživy
- obsahuje glukosamín, ktorý je telu vlastný
- ideálne je jeho kombinovanie s MSM a chondroitín sulfátom
- má formu dobre vstrebateľného prášku
- ľahko sa užíva
- dá sa rozmiešať s vodou alebo ľubovoľným nápojom
Zloženie
100 % glukosamín sulfát 2KCL.
Dávkovanie
Rozmiešajte 1 g produktu v 250 – 350 ml vody alebo ovocného džúsu a užite 2-krát denne.
Tabuľka nutričných hodnôt
Nutričné hodnoty | v 100 g |
---|---|
Glukosamín Sulfát 2KCL | 100 g |
Upozornenie
Výživový doplnok. Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nevhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Výrobca nezodpovedá za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
Vlastnosti produktu
Brutto váha: | 0.521000 |
Značka: | GymBeam |
producing_country: | EU |
Porovnávač 1 - Názov (Heure-sk,Heure-cz,Arukere,Compari): | GymBeam Glukozamín sulfát |
Dĺžka: | 19.000000 |
Šírka: | 4.000000 |
Výška: | 26.000000 |
Netto váha: | 0.500000 |
HS kód: | 21069098: --- Ostatné |
Príchuť: | bez príchute |
Balenie (g): | 500 g |
Farba: | shadow |
Počet kusov v balení: | 50 |
Forma: | práškový |
Zmes: | číry |
Vegetariánsky: | nie |
Vegánsky: | nie |
Bezlepkový: | áno |
Bez laktózy: | áno |
BIO: | nie |
Bez GMO: | áno |
Bez umelých sladidiel: | áno |
Bez aspartamu: | áno |